Αθλητισμός|17.09.2023 20:16

Κηφισιά - Πανσερραϊκός 4-4: Ματσάρα στην Καισαριανή με οχτώ γκολ και επική ισοπαλία με buzzer beater του Μποτία στο 101' - Τα γκολ

Newsroom

Ήταν ένα απίθανο παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη και δραματικό φινάλε. Μπορεί να είναι και το ματς ολόκληρης της χρονιάς μολονότι η Super League βρίσκεται μόλις στην 4η αγωνιστική. Σίγουρα πάντως το 4-4 της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό που έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής δεν θα ξεχαστεί. Η ομάδα των Σερρών με ένα τρομερό ξεκίνημα βρέθηκε να προηγείται με 0-3, έμεινε όμως με δέκα παίκτες λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου αφήνοντας στην Κηφισιά μια... χαραμάδα ελπίδας.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για τέταρτη φορά (2-4), η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με δύο γκολ στις καθυστερήσεις: στο 96' με τον Τετέι και στο 101' με τον Μποτία,  έφτασε στο τελικό 4-4 με επικό τρόπο!

Ο Πανσερραϊκός αιφνιδίασε την Κηφισιά και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με ωραία προσποίηση και σουτ του Δεληγιαννίδης. Προτού προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, η σερραϊκή ομάδα σκόραρε για δεύτερη φορά στο 12' με καταπληκτικό σουτ του Στάικου. Η ονειρεμένη εκκίνηση για την ομάδα του Γκαρσία ολοκληρώθηκε στο 22' με ένα τρίτο γκολ με κεφαλιά του Μπέργκστρομ για το άκρως εντυπωσιακό 0-3!

Στο 44' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς καθώς ο Χάγεκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (έπειτα από παρέμβαση του VAR). Ο ίδιος παίκτης είχε αποβληθεί και στο ματς της πρεμιέρας του Πανσερραϊκού στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.

Η Κηφισιά έβγαλε αντίδραση και στο 56' ο 19χρονος Κωνσταντακόπουλος μείωσε σε 1-3 με καταπληκτικό τρόπο, σκοράροντας στο επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Super League! Η αντεπίθεση της Κηφισιάς συνεχίστηκε και στο 72' μείωσε σε 2-3 με γκολ του Οζέγκοβιτς.

Άμεσα ωστόσο, ο Πανσερραϊκός έφτασε στην επίτευξη ενός τέταρτου γκολ έπειτα από φάση διαρκείας. Οι Σερραίοι πολιόρκησαν την περιοχή της Κηφισιάς και διαμόρφωσε το 2-4 με δυνατό σουτ του Πηλέα. Το... θρίλερ συνεχίστηκε πάντως καθώς η Κηφισιά επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς σκοράροντας με κεφαλιά του Τετέι (3-4) στο 96'. Και την τελευταία λέξη την είπε ο Μποτία στο 101'. Ο Ισπανός αμυντικός ήταν εύστοχος από κοντινή απόσταση διαμορφώνοντας το απίθανο 4-4!

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ (34' Παρράς), Πέιος (34' Αντερέγκεν), Παπασάββας (58' Τετέι), Μπαρμπόσα, Ιλιεβ (72' Ιπαλίμπο), Μπιφουμά (34' Κωνσταντακόπουλος), Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας (90+3' Τσαγκαλίδης), Ουεντραόγκο, Στάικος (67' Μορέιρα), Δεληγιαννίδης, Μούργος, Χατζηστραβός (67' Τομάς), Άλεκσιτς (61' Μπαΐροβιτς).

SuperLeagueΚηφισιάΠανσερραϊκόςειδήσεις τώρα