Έκρυθμη η κατάσταση στη Μαρσέιγ: Έφυγε ο Μαρθελίνο, παραιτείται και ο πρόεδρος της ομάδας μετά από απειλές για τη ζωή του!
NewsroomΧαοτική είναι η κατάσταση στη Μαρσέιγ μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Τουλούζ. Μολονότι η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, ούσα αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές και σε απόσταση μόλις δύο βαθμών απ' την κορυφή, οι φανατικοί οπαδοί της ομάδας ασκούν τρομακτική πίεση στον σύλλογο.
Το βράδυ της Δευτέρας (18/9) υπήρξε συνάντηση των οργανωμένων οπαδών με εκπροσώπους της διοίκησης και την επόμενη ημέρα, ο Ισπανός προπονητής Μαρθελίνο ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι αποχωρεί απ' την ομάδα. Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, αυτό απαίτησαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ!
Παράλληλα, σύμφωνα με το Eurosport, ο Πάμπλο Λονγκόρια είναι πιθανό να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ομάδας μετά από απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του από οπαδούς.
Το... κακό για τη Μαρσέιγ άρχισε μετά τον αποκλεισμό απ' τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και την απώλεια της προοπτικής για συμμετοχή στους ομίλους, ενώ ως συνέχεια ήρθαν οι μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.
- Νέα «βόμβα» Τραμπ στον Λευκό Οίκο: Απέλυσε την εκπρόσωπο Τύπου των... τριών ημερών
- Κυψέλη: «Κόκκινη» πολυκατοικία και ενεργός κίνδυνος μετά τις ρηγματώσεις - Αρχίζουν νέοι έλεγχοι στα κτίρια
- «Φρενίτιδα» για το iPhone Duo: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα αποθέματα
- «Ο θάνατος έρχεται από ψηλά» - Σοκαριστική απειλητική επιστολή στη διευθύντρια της Πολεοδομίας Καλαμάτας