Αθλητισμός|21.09.2023 15:00

Άνω κάτω το πρωτάθλημα ξανά! Ο Μπαλτάκος τελειώνει τον Μπένετ διότι όρισε Έλληνα διαιτητή στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Newsroom

Ο Στιβ Μπένετ, επικεφαλής της ΚΕΔ στην ΕΠΟ, δεν μπόρεσε να βρει ξένο διαιτητή για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και όρισε Έλληνα ρέφερι στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας. Μολονότι οι ομάδες είχαν συμφωνήσει για ξένους ρέφερι στα παιχνίδια των Big 4, ο Μπένετ όρισε Έλληνα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Τάκη Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ότι ορίστηκε Έλληνας ρέφερι στο ντέρμπι κι ότι ουσιαστικά τίθεται θέμα Μπένετ καθώς συγκάλεσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου! Όλα δείχνουν ότι ο επικεφαλής της ΚΕΔ μετράει μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Όπως ανέφερε το σάιτ της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας. Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

ΑΕΚΚΕΔειδήσεις τώραδιαιτησίαΤάκης ΜπαλτάκοςΕΠΟΠαναθηναϊκόςΣτιβ Μπένετ