Αθλητισμός|23.09.2023 08:50

Επέστρεψε δυναμικά στη Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη - Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό

Newsroom

Έπειτα από μια δύσκολη περίοδο με πίεση, άγχος, έντονα συναισθήματα, ακόμα και δάκρυα, η Μαρία Σάκκαρη βρήκε τη δύναμη και επέστρεψε. Στο πάντοτε εξαιρετικό για εκείνη τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ισοπεδωτική απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία την οποία νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-0) και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη σερί χρονιά. Το ματς θα αρχίσει στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) και θα μεταδοθεί από το Novasports 6.

Παίζοντας καταπληκτικά, η Μαρία Σάκκαρη (Νο 9) επιβλήθηκε σε 71 λεπτά και πήρε το εισιτήριο στον τελικό όπου θα αναμετρηθεί με την Αμερικανίδα Καρολάιν Ντόλχαϊντ (Νο 111 στον κόσμο). Μάλιστα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξασφάλισε άνοδο τριών θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη καθώς θα βρεθεί στο νούμερο 6.

Η Σάκκαρη θα συμμετάσχει στον ένατο τελικό της καριέρας της (όπου όμως έχει νικήσει μόλις μία φορά) και στον δεύτερο για το 20023 μετά το 500άρι της Ουάσινγκτον, όπου είχε ηττηθεί από την Κόκο Γκοφ. Πρόκειται επίσης για τον τρίτο συνολικά τελικό σε 1000άρι τουρνουά της WTA μετά το Indian Wells του 2022 και ξανά τη Γουαδαλαχάρα την ίδια χρονιά.

ειδήσεις τώραΜαρία ΣάκκαρηΓουαδαλαχάραΤένις