Αθλητισμός|24.09.2023 19:15

Ολυμπιακός - Κηφισιά 4-0: Έβγαλαν αντίδραση και νίκησαν άνετα στο Γ. Καραϊσκάκης οι Ερυθρόλευκοι

Newsroom

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε της Κηφισιάς, πέτυχε μια ευρεία νίκη με 4-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League έχοντας τέσσερις νίκες στο Γ. Καραϊσκάκης και μια ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Ερυθρόλευκοι αντέδρασαν θετικά μετά την εντός έδρας ήττα απ' τη Φράιμπουργκ ενώ είδαν και τους Ποντένσε, Γιόβετιτς και Ιμπόρα να σκοράρουν για πρώτη φορά εφέτος. Το ντεμπούτο του έκανε και ο Σολμπάκεν...

H Kηφισιά προκάλεσε προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο ξεκίνημα του ματς. Ο Πασχαλάκης είχε μια σωτήρια επέμβαση κρατώντας το μηδέν σε ένα κομβικό σημείο και στη συνέχεια οι Πειραιώτες με ένα διπλό χτύπημα σε διάστημα έξι λεπτών έχτισαν μια απόσταση ασφαλείας.

Αρχικά στο 18' ο Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 24' ο Ποντένσε σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για το 2-0. Ο Ορτέγκα έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πορτογάλος με κεφαλιά μέσα απ' την περιοχή σκόραρε με τα Ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός κλείδωσε το τρίποντο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του σκοράροντας άλλα δύο γκολ στο β' ημίχρονο. Στο 64' ο Γιόβετιτς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Παπασάββα, ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Ιμπόρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιέλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (74' Πορόσο), Ντόι, Ορτέγκα, Αλεξανδρόπουλος (58' Καρβάλιο), Σκάρπα, Καμαρά (46' Ιμπόρα), Σολμπάκεν (69' Μπιέλ), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (58' Γιόβετιτς).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας (61' Γκόμπελιτς), Κάπαν, Βαφέας, Λούμορ, Πέιος (72' Αντούνες), Παπασάββας (72' Κωνσταντακόπουλος), Σάντος (61' Ιλίεφ), Ιπαλίμπο (80' Παρράς), Αντερέγκεν, Τετέι

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραSuperLeagueΚηφισιά