Αθλητισμός|25.09.2023 19:41

Μόνιμος κάτοικος Λίβερπουλ ο Κώστας Τσιμίκας - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027

Newsroom

Ο Κώστας Τσιμίκας παραμένει κάτοικος Λίβερπουλ! Ο διεθνής αριστερός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Κόκκινους μέχρι το 2027.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τσιμίκα κάνοντας λόγο για «μακροχρόνιο συμβόλαιο», όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ως εκ τούτου αν ο Greek Scouser εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Reds θα συμπληρώσει μια επταετία στο Άνφιλντ καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ο Τσιμίκας έχει καταγράψει 63 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ με απολογισμό 12 ασίστ, ενώ παραμένει κορυφαία στιγμή του στην ομάδα το νικητήριο πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2022. Ο Τσιμίκας είναι ιδιαίτεραψ δημοφιλής στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ οι οποίοι του έχουν αφιερώσει και το σύνθημα: Tsimi, Tsimi, Tsimi, στους ρυθμούς του Gimme των ABBA.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω ότι όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά μου, όλα αποδίδουν. Αυτό με κρατά γεμάτο κίνητρο και για το μέλλον. Όπως έχω πει σε πολλές, πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πολλά, πολλά πράγματα να πετύχει και ήθελα να γίνω από το πρώτο λεπτό κομμάτι της» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Τσιμίκας.

ΛίβερπουλPremier Leagueειδήσεις τώραΚώστας Τσιμίκας