Superleague: Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για Β. Γκαγκάτση
NewsroomΣτο κενό έπεσε το αίτημα του Ολυμπιακού για έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Superleague. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας και το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά κατά της πρότασης των «ερυθρόλευκων» με ψήφους 11-2.
Υπέρ του αιτήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκτός βεβαίως από τους πειραιώτες, ψήφισε μόνο η ΑΕΛ. Λευκό ψήφισαν ο Πανιώνιος και η ΕΠΟ, ενώ «απών» δήλωσε ο ΠΑΟΚ, λόγω της συγγενικής σχέσης που υπάρχει με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν κώλυμα που προκύπτει από τον αθλητικό νόμο, έπειτα από την πρωτόδικη καταδίκη του πρώην προέδρου της ΕΠΟ σε πενταετή κάθειρξη με αναστολή μέχρι την έφεση, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο της Κάρτας Υγείας.
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Συνελήφθη ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Του επιβλήθηκε εγγύηση 4 εκατ. δολαρίων
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία