Αθλητισμός|27.09.2023 18:15

Super League: Είχαν ευκαιρίες αλλά έμειναν στο 1-1 Παναιτωλικός και ΟΦΗ

Newsroom

Δίχως νίκη έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι ο Παναιτωλικός που κόλλησε στην ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Η κρητική ομάδα ήταν ανώτερη, είχε δοκάρι και θα μπορούσε να έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς. Παρ' όλα αυτά, έμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική αήττητη καθώς προέρχεται από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και τις ισοπαλίες με τη Λαμία και τον Ατρόμητο. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη και η κριτική για τον Αργεντινό τεχνικό Γκάμπριελ Σούρερ αναμένεται να ενταθεί...

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μόλις στο 10' με κεφαλιά του Μαλή μετά από κεφαλιά-πάσα του Πέντρο. Γρήγορα όμως ο ΟΦΗ, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 20' ο Φελίπε πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καπίνο για το 1-1.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στη συνέχεια με τον ΟΦΗ να γίνεται πιο απειλητικός καθώς είχε και δοκάρι με τον Μπάκιτς αλλά και τον Παναιτωλικό να έχει φάσεις. Τελικά καμία απ' τις δυο ομάδες δεν κατόρθωσε να σκοράρει και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαυρίας (58' Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε Μπρ., Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52' Ξενιτίδης), Βοΐλης (52' Σενγκέλια), Ντίας (52' Ντουάρτε Φρ.), Πέδρο (87' Καρέλης).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Καρώ, Πασαλίδης (69' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Θοράρινσον (69' Αμπάντα), Λάρσον, Γκλάζερ (78' Νέιρα), Μεγιάδο, Γκαγέγος (69' Μοσκέρα), Μπάκιτς, Φελίπε (85' Τοράλ).

SuperLeagueειδήσεις τώραΠαναιτωλικόςΟΦΗ