Αθλητισμός|27.09.2023 20:30

Super League: Το έκανε ξανά στις καθυστερήσεις η Κηφισιά! Με γκολάρα του Λούμορ στο 95' ισοφάρισε τη Λαμία

Newsroom

Το έκανε ξανά στο φινάλε η Κηφισιά και με ένα τρομερό γκολ του Λούμορ, πήρε τον βαθμό στο ματς με τη Λαμία που είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Ακούνια στο 84'. Το παιχνίδι είχε σασπένς, δοκάρια και γκολ στο φινάλε, όχι όμως και νικητή στο γήπεδο της Καισαριανής.

Στο 18' η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με σουτ του Τόσιτς που τράνταξε το δοκάρι. Η Κηφισιά προσπάθησε να απαντήσει έχοντας ένα καλό σουτ με τον Ίλιεφ που κατέληξε λίγο άουτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την Κηφισιά να έχει δοκάρι με τον Μασούρα στο 56', ενώ στο 77' ο Οζέγκοβιτς απείλησε τον Κοσέλεφ που απέκρουσε. Ωστόσο η Λαμία ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 84' με διαγώνιο σουτ του Ακούνια, ο οποίος πέτυχε το 0-1.

Όπως και στο ματς με τον Πανσερραϊκό, η Κηφισιά βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 95' ο Λούμορ με ένα τρομερό σουτ έξω απ' την περιοχή, κεραυνοβόλησε τον Κοσέλεφ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 για τους γηπεδούχους που τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιπαλίμπο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Βαφέας, Καπάν, Παπασάββας (89' Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65' Τετέι), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα (79' Αντερέγκεν).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75' Παούλαβετς), Νούνιες (82' Ακούνια), Σλίβκα, Σαντάνα (70' Στάνκο), Τόσιτς (70' Μούλα), Καρλίτος (70' Τσιλούλης), Λόνγκο.

ΚηφισιάΛαμία ΠΑΕSuperLeagueειδήσεις τώρα