Αθλητισμός|01.10.2023 19:36

Super League: Παλικαρίσια ισοπαλία της Κηφισιάς στην έδρα του Άρη που έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε

Newsroom

Σπουδαία ισοπαλία (1-1) απέσπασε η Κηφισιά στην έδρα του Άρη για την 7η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατόρθωσε να ισοφαρίσει παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο Κλ. Βικελίδης. Οι Κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με τον Μορόν αλλά ο Οζέγκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε καθώς είχε ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι αλλά τις σπατάλησε και τιμωρήθηκε...

Ο Άρης είχε απ' την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 23' κατόρθωσε να σκοράρει με τον Μορόν. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλεϊμάνοφ έστρωσε με το κεφάλι και ο Μορόν με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 52' ο Μορόν είχε τεράστια ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όμως ο Αναγνωστόπουλος πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση στο τετ α τετ κρατώντας την Κηφισιά ζωντανή στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα μπορούσε να σκοράρει 63' έπειτα από τραγικό λάθος του Μπράμπετς. Ο Οζέγκοβιτς βγήκε μόνος απέναντι στον Κουέστα αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Ο Άρης απάντησε με ευκαιρία στο 65' αλλά ο Αναγνωστόπουλος ήταν σε ετοιμότητα σε προσπάθεια του Κάρλσον.

Η Κηφισιά που είχε ανεβάσει δραστικά την απόδοσή της μετά το 60', βρήκε τελικά το γκολ που άξιζε στο 75'. Ο Μασούρας έκανε τρομερή κούρσα απ' τα δεξιά βγάζοντας μια ωραία σέντρα και ο Οζέγκοβιτς με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο απείλησε για τελευταία φορά στο 95' και το 99' αλλά ο Κάρλσον σούταρε ελάχιστα άουτ.

Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83' Mοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83' Σαμόρα), Πάρδο (57' Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (57' Κάρλσον), Μενέντες (69' Ντουκουρέ), Μορόν.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84' Kωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69' Πέιος), Ιλίεφ, Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62' ), Οζέγκοβιτς (84' Γκόμπελιτς).

ΚηφισιάΑρηςSuperLeagueειδήσεις τώρα