Αθλητισμός|08.10.2023 19:13

Διακοπή στο Μονπελιέ - Κλερμόν για τραυματισμό τερματοφύλακα από βεγγαλικό!

Newsroom

Η αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Κλερμόν για το γαλλικό πρωτάθλημα διεκόπη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ένα βεγγαλικό που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και τον τραυμάτισε!

Το σκορ ήταν 4-2 για τους γηπεδούχους τη στιγμή που ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μορί Ντιό, ετοιμαζόταν να κάνει ελεύθερο. Ωστόσο, ένα βεγγαλικό που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα έσκασε δίπλα στον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα, που έπεσε στο έδαφος.

Οι συμπαίκτες του έσπευσαν στο σημείο και όσο δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, υπήρξε ένταση καθώς ο Νέτο Μπόρζες έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στο πέταλο από το οποίο εκτοξεύθηκε το αντικείμενο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα όταν ο VAR έλεγξε το στιγμιότυπο που είχε διαφύγει από τον διαιτητή.

Οι παίκτες της Κλερμόν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο έπειτα από όλα αυτά κι ενώ ο Ντιό παρέμενε στο έδαφος. Ο τερματοφύλακας αποχώρησε πάνω σε φορείο, ενώ ακολούθως πήγαν στα αποδυτήρια και οι παίκτες των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι.

ειδήσεις τώραLigue 1βεγγαλικά