Αθλητισμός|22.03.2019 20:42

Ξεχάστε ό,τι ξέρετε: Έγινε παγκόσμιο το πρωτάθλημα με χαστούκια! (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Πάνω που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα ήρθε το παγκόσμιο πρωτάθλημα… χαστουκιού για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα στα αγωνίσματα των βαρέων αθλημάτων.

Η διοργάνωση έγινε στο Kρασνογιάρσκ της Σιβηρίας στο πλαίσιο του Power Show 2019. Οι δύο μονομάχοι λαμβάνουν θέση γύρω από ένα τραπέζι όπως περίπου γίνεται και στη χειροπάλη. Μόνο που μετά από την εντολή του διαιτητή, χαστουκίζουν τον αντίπαλο με σκοπό να τον βγάλουν νοκ άουτ ή να τον ζαλίσουν και ο διαιτητής να κρίνει το αποτέλεσμα.

Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν τις σκληρές μονομαχίες με τους… αθλητές να βάζουν ειδική πούδρα στα χέρια τους, ώστε να μην προκαλούν και επιφανειακή ζημιά στο δέρμα του αντιπάλου. Τα χτυπήματα ωστόσο είναι τόσο δυνατά που μπορούν να κάνουν τον αντίπαλο να χάσει το… φως του.

Νικητής ο Ρώσος... Μπάντ Σπένσερ

Νικητής του τουρνουά ήταν ο θηριώδης Ρώσος, Βασίλι Καμότσκι. Πρόκειται για αρσιβαρίστα που όπως φαίνεται και στο βίντεο δέχεται ανέκφραστος αλλά και… ακούνητος τα δυνατά χτυπήματα των αντιπάλων του, ενώ όταν έρχεται η σειρά του πρώτα… κεντράρει και μετά «απογειώνει» τους αντιπάλους του. Πάρτε μία γεύση από τον τελικό...

T

Κατά το κοινώς λεγόμενο «όποιον πάρει ο Χάρος» καθώς ακόμα και στον τελικό έβγαλε νοκ άουτ τον φιλόδοξο αντίπαλό του, ο οποίος προς στιγμήν πίστεψε πως μπορεί να έχει τύχη απέναντι στον Καμότσκι που θυμίζει κάτι από αείμνηστο Μπάντ Σπένσερ στις θρυλικές κωμωδίες με παρτενέρ τον Τέρενς Χιλ.

Χαμός σε ΗΠΑ, Ινδία

Τα τηλεοπτικά των αγώνων πωλήθηκαν σε Νιγηρία, Δανία, Ινδία και οι ΗΠΑ όπου υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση. Σύμφωνα με τους διοργανωτές για το τέλος του 2019 υπάρχει σκέψη να γίνουν διοργανώσεις και σε αυτές τις χώρες. Εκατοντάδες χρήστες ζητούν να γίνει επίσημο άθλημα, ενώ άλλοι ζήτησαν να γίνει υποχρεωτική η συμμετοχή… πολιτικών προσώπων ώστε να λάβουν μέρος εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη…

σφαλιάραΣπορΡωσίαΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα