Αθλητισμός|13.10.2023 12:05

«Μην δίνεται μπέργκερ στον Αζάρ» - Η Τσέλσι είχε απαγορεύσει σε καντίνα να πουλάει φαγητό στον Βέλγο σταρ

Newsroom

Αμέτρητοι οπαδοί στον… ποδοσφαιρικό πλανήτη θα θυμούνται τον Εντέν Αζάρ ως έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του που μάγευε με την φανέλα της Τσέλσι και της Εθνικής Βελγίου, αλλά εξαφανίστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη μόλις φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, αλλά ένας καντινιέρης του Λονδίνου θα σκέφτεται πως ο Βέλγος εξτρεμ ήταν ένας από τους πιο πιστούς πελάτες που έχασε.

Την περίοδο που αγωνιζόταν στους μπλε της Βρετανικής πρωτεύουσας, ο Αζάρ ήταν τακτικός πελάτης σε ορισμένα εστιατόρια fast food κοντά στο Στάμφορντ Μπριτζ καθώς οι διατροφικές του συνήθειες μόνο ιδανικές δεν φάνταζαν.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Dailystar ο Αζάρ, ο οποίος ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σταματά το ποδόσφαιρο - ήταν τόσο συχνός πελάτης σε μια καντίνα του Λονδίνου, που η ίδια η Τσέλσι αναγκάστηκε να επέμβει για να προστατέψει την φυσική κατάσταση του ακριβοπληρωμένου σταρ της.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast London Is Blue, ο δημοσιογράφος της Telegraph Matt Law αποκάλυψε: «Στην πρώτη σεζόν του Αζάρ στην Τσέλσι, υπήρχε ένα βαν με μπέργκερ κοντά στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο σύλλογος αναγκάστηκε να πει στους ιδιοκτήτες του να σταματήσουν να πουλάνε χάμπουργκερ στον Αζάρ».

ειδήσεις τώραμπέργκερΈντεν ΑζάρΤσέλσι