Πρώτη κοινή παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Ντέμιαν Λίλαρντ και φιλική νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λέικερς
NewsroomΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ συνυπήρξαν για πρώτη φορά στο παρκέ και ηγήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς στη φιλική νίκη επί των Λος Άντζελες Λέικερς με 108-97 στην preseason του NBA.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ στην πρώτη του εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πέτυχε 16 πόντους, με 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 μπλοκ σε 15 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 6/9 δίποντα, 1/1 τρίποντα και 1/1 βολές. Παράλληλα, ο Λίλαρντ στο ντεμπούτο του με τους Μπακς κατέγραψε 14 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίμα σε 22 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 2/7 τρίποντα και 6/6 βολές.
Οι Λέικερς μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 29-28 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, ωστόσο στη συνέχεια οι Μπακς ανέβασαν την απόδοσή τους και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 53-56. Η υπεροχή των Ελαφιών συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άντριαν Γκρίφιν να δίνει περισσότερο χρόνο στην second unit, με τους Μπακς να φτάνουν στη νίκη με 108-97. Για τους Λέικερς ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβιτς που είχε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ αγωνιζόμενος 19 λεπτά.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)