Αθλητισμός|19.10.2023 09:55

Ρήξη χιαστού και μηνίσκου ο Νεϊμάρ, χάνει όλη τη σεζόν - «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου» - Η φάση του τραυματισμού

Newsroom

Ο Νεϊμάρ διανύει την πιο δύσκολη περίοδο στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη και η τελική ιατρική διάγνωση επιβεβαίωσε τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο 31χρονος άσος της Αλ Χιλάλ θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα απουσιάσει απ' τους αγωνιστικούς χώρους για πολλούς μήνες χάνοντας ουσιαστικά ολόκληρη τη σεζόν. «Να επιστρέψεις δυνατός», ήταν το μήνυμα της Αλ Χιλάλ στον Νεϊμάρ, ο οποίος μίλησε για τη χειρότερη στιγμή της ζωής του.

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωή μου. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά χρειάζομαι την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι να μπαίνεις στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά να περνάς την ίδια διαδικασία. Έχω πίστη, το αφήνω στα χέρια του θεού», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος και την περασμένη σεζόν είχε μείνει για ένα μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

 

Ένας απ' τους πρώτους ποδοσφαιριστές που έσπευσε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Νεϊμάρ ήταν ο άλλοτε συμπαίκτης του και καλός του φίλος Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πόσταρε μια μια κοινή φωτογραφία τους από την περίοδο που αγωνίζονταν στην Μπαρτελόνα με το μήνυμα: «Κράτα γερά».

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ προκλήθηκε έπειτα από ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη.

Η φάση του τραυματισμού στο 1'36''

Εθνική Βραζιλίαςειδήσεις τώρατραυματισμόςΝεϊμάρ