Αθλητισμός|20.10.2023 11:37

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ με ελέγχους σε 3 ζώνες και απαραίτητη ταυτότητα - Απαγορεύονται σακίδια

Newsroom

Πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κλειστό του ΟΑΚΑ ενόψει του αγώνα Παναθηναϊκός - Μακάμπι για την Euroleague καθώς τόσο η ΕΛ.ΑΣ όσο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε κόκκινο συναγερμό ενόψει της άφιξης των Ισραηλινών στη χώρα μας. Το πρωί της Παρασκευής, η «πράσινη ΚΑΕ» ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

  • Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45).
  • Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
  • Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.
  • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες.
  • Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  • Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.

Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος. Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη.

Κάτω από άκρα μυστικότητα οι Ισραηλινοί στην Αθήνα

Η έλευση της ισραηλινής ομάδας στην Αθήνα έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στις Αρχές της χώρας για την αποτροπή επιθέσεων και επεισοδίων λόγω της εμπόλεμης κατάστασης σε Ισραήλ και Γάζα.

Η αποστολή της Μακάμπι θα καταλύσει σε μυστική τοποθεσία καθώς το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την ομάδα του Τελ Αβίβ αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Παράλληλα, έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο για τις μετακινήσεις των Ισραηλινών απ' το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο κι από εκεί για το ΟΑΚΑ.

Για την ασφάλεια της αποστολής της Μακάμπι θα διατεθούν άνδρες της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΔΡΑΣΗ, ενώ θα συμμετάσχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.