Αθλητισμός|23.03.2019 16:54

ΠΑΟΚ: Περιμένει Πέλκα, Ελ Καντουρί, εξετάσεις για Λημνιό

Αντώνης Τσακαλέας

Το πρώτο μισό του διαστήματος χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκε για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκονται υπό παρακολούθηση, καθώς έχουν μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ευελπιστεί πως τουλάχιστον ένας εκ των δυο θα τεθεί στη διάθεσή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ξάνθη, στην οποία επέλεξε να στερηθεί των υπηρεσιών του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών).

Πέλκας και Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο μάλιστα να εκτελεί και χρέη διαιτητή στο δίτερμα της προπόνησης. Όσον αφορά τους διεθνείς, ο Δημήτρης Λημνιός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής ομάδας των ελπίδων και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο τραυματισμός προήλθε από χτύπημα στο γοφό, σχεδόν στο ίδιο σημείο στο οποίο είχε χτυπήσει ο Πέλκας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο τραυματισμός του Λημνιού δεν είναι τόσο σοβαρός όσο αυτός που Πέλκα, που άφησε τον τελευταίο για σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης.

ΠΑΟΚΔημήτρης Πέλκας