Αθλητισμός|22.10.2023 18:20

Άντεξε η Κηφισιά με δέκα παίκτες και ήρωα τον Αναγνωστόπουλο που απέκρουσε πέναλτι του ΟΦΗ στο 87'

Newsroom

Η Κηφισιά στάθηκε όρθια και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία (0-0) απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα των βορείων προαστίων, που έπαιξε ως γηπεδούχος στο γήπεδο της Λαμίας, μολονότι έπαιζε με δέκα παίκτες απ' το 36', απέφυγε την ήττα έχοντας για ήρωα τον γκολκίπερ Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, o οποίος απέκρουσε πέναλτι στο φινάλε!

Ο ΟΦΗ απείλησε στο 13' με τον Φελίπε Λουίζ, η Κηφισιά απάντησε στο 20' με τον Κρισιούμα, ενώ οι Κρητικοί είχαν μια καλή στιγμή και στο 29' με τον Αμπάντα. Στο 36' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιπαλίμπο, ο οποίος σε επτά συμμετοχές έχει προλάβει να δει δύο κόκκινες κάρτες!

Στο β' ημίχρονο η κρητική ομάδα είχε τον έλεγχο στο ματς αλλά δεν μπόρεσε να βρει μεγάλη ευκαιρία για να απειλήσει. Κι όταν την βρήκε την απώλεσε ελέω Αναγνωστόπουλου. Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 87' σε ανατροπή του Φελίπε απ' τον Μποτία. Ο Φελίπε εκτέλεσε στα δεξιά αλλά ο γκολκίπερ της Κηφισιάς απέκρουσε εντυπωσιακά διατηρώντας το 0-0.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Σναϊντερλάν (78' Παπασάββας), Ιπαλίμπο, Μπιφουμά (65' Αντερέγκεν), Ίλιεφ (46' Τσάπαν), Κρισιούμα (78' Τεττέη), Οζέγκοβιτς (90' Λούμορ).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Καρώ, Λαμπρόπουλος (83' Μπάκιτς), Λάρσον, Τοράλ (70' Μοσκέρα), Γκαγέγκος (70' Ριέρα), Γκλάζερ, Αμπάντα (60' Θοράρινσον), Ντίκο (60' Νέιρα), Φελίπε Λουίζ.

ΚηφισιάΟΦΗειδήσεις τώραSuper League