Αθλητισμός|24.03.2019 00:41

Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για τη νίκη, πίκρα για Μήτρογλου

Newsroom

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη διάθεση, την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής στο Λιχτενστάιν εμφανίστηκε μιλώντας στο OPEN ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει για το ματς με τη Βοσνία την ερχόμενη Τρίτη (26/3) τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος τραυματίστηκε. Μάλιστα τόνισε ότι θα προσπαθήσει να καλέσει άλλο παίκτη στη θέση του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σημερινό ματς. Σίγουρα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα και καλύτερα κάποιες φάσεις για να έχουμε ένα ακόμη πιο ήσυχο απόγευμα, όμως γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά από τη διάθεση και τον τρόπο που αγωνίστηκαν τα παιδιά» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Μήτρογλου είπε: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι μαζί μας ο Κώστας με τη Βοσνία. Πρέπει να καλέσουμε ένα ακόμη παιδί εφόσον υπάρχει η δυνατότητα να το κάνουμε αυτό. Να του ευχηθώ καλή ανάρρωση. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για το επόμενο ματς και να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό. Πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Κώστας ΜήτρογλουΑγγελος Αναστασιάδηςεθνική Ελλάδας