Αθλητισμός|26.10.2023 09:10

Εξαιρετικό ντεμπούτο Βεζένκοφ στο ΝΒΑ - Είχε καλή παρουσία στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς

Newsroom

Ο Σάσα Βεζένκοφ άρχισε εξαιρετικά την παρουσία του στο ΝΒΑ. O Βούλγαρος φόργουορντ στην παρθενική παρουσία του σε επίσημο ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είχε συνεισφορά στη νίκη των Σακραμέντο Κίνγκς στην έδρα των Γιούτα Τζαζ με 130-114.

Ο Βεζένκοβ, ο οποίος τελείωσε τη βραδιά με 8 πόντους (1/1 δίποντο, 2/5 τρίποντα), 2 ριμπάουντ (1 αμυντικό - 1 επιθετικό) και 2 κλεψίματα σε 15:37 είχε μια πολύ θετική συμμετοχή ερχόμενος απ' τον πάγκο. Έκανε δυναμική είσοδο με εύστοχο τρίποντο στην πρώτη επαφή του με την μπάλα.

Ήταν ο δεύτερος αναπληρωματικός που έπαιξε στο παιχνίδι μετά τη βασική πεντάδα και σκόραρε το τρίποντο στα 25''. Ακολούθησε ένα κλέψιμο και καλάθι με φόλοου, ενώ σκόραρε ένα δεύτερο τρίποντο και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, κατά την οποία άρχισε βασικός.

Βεβαίως, ο Χάρισον Μπαρνς έκανε τη διαφορά με 33 πόντους (27 στο πρώτο μέρος) κι ήταν ο κορυφαίος των Κινγκς, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να προσθέτει 22 πόντους και 12 ριμπάουντ. Για τους Τζαζ, ο Τζόρνταν Κλάρκσον είχε 24 πόντους, ο Λάουρι Μάρκανεν 19 πόντους.

ειδήσεις τώραΣακραμέντο ΚινγκςΣάσα ΒεζένκοφNBAΓιούτα Τζαζ