Αθλητισμός|28.10.2023 22:50

Νικητής σε θρίλερ ο Ατρόμητος με γκολ στις καθυστερήσεις - Χρειάστηκε 8 λεπτά για να αποφασίσει το VAR

Newsroom

Έπειτα από ένα τρομερό παιχνίδι στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη χάρη σε γκολ του Βέργου στις καθυστερήσεις. Μέχρι να μετρήσει όμως το γκολ εις βάρος του Παναιτωλικού πέρασε μια... αιωνιότητα καθώς το τέρμα επιτεύχθηκε στο 92' και το VAR αποφάσισε ότι δεν υπάρχει παράβαση στο 99' για το τελικό 3-2. Νικηφόρο το ντεμπούτο του Ίλιτς στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ο Ντουάρτε σκόραρε στο 21' για το 0-1 ύστερα από ενέργεια του Τορεχόν. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος αρχικά ακύρωσε το γκολ για χέρι του σκόρερ, όμως με παρέμβαση του VAR και αφού η φάση εξετάστηκε και για οφσάιντ, το γκολ κατακυρώθηκε τρία λεπτά μετά την επίτευξή του.

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε βελτιωμένος στο β' ημίχρονο και μόλις στο 49' ο Ρομπάιγ έκλεψε την μπάλα και με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Ο Γάλλος στο 73' εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μπρούνο Ντουάρτε νίκησε τον Καπίνο και μετέτρεψε το 0-1 σε 2-1. 

Ωστόσο, οι παίκτες του Ίλιτς δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ γι΄ άλλη μια φορά φέτος, καθώς ο Λιάβας ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ στο 82'. Κι ενώ ο αγώνας φαινόταν να οδεύει σε μια τέταρτη ισοπαλία για τον Ατρόμητο, ο Βέργος έγραψε από πλάγια θέση στο 90΄+1 το 3-2. Ο διαιτητής ειδοποιήθηκε απ' το VAR για πιθανό οφσάιντ και πέρασαν οκτώ λεπτά μέχρι να μετρήσει κανονικά το γκολ και να εμφανιστεί απ' το VAR μια γραμμή μεταξύ αμυνόμενου και επιτιθέμενου που δεν δικαιολογεί την καθυστέρηση στη λήψη της τελικής απόφασης. Στο 90΄+11 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντίας.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντρα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Έντερ (90΄+12 Τσιακμάκης), Κούντε (63΄ Έρλινγκμαρκ), Αγκ. Καμαρά, Ρομπάιγ (83΄ Φριτζόνσον), Γιουμπιτάνα (46΄ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (62΄ Βέργος).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83΄ Ντίας), Χουάνπι (88΄ Χουάμπι), Ζοάο Πέδρο, Φρ. Ντουάρτε (66΄ Βοΐλης).

SuperLeagueειδήσεις τώραΑτρόμητοςΠαναιτωλικός