Αθλητισμός|29.10.2023 14:06

Παγοπέδιλο τού έκοψε τον λαιμό κατά τη διάρκεια αγώνα - Σοκ στη Βρετανία με τον θάνατο 29χρονου αθλητή του χόκεϊ

Newsroom

Με σοκαριστικό τρόπο έχασε τη ζωή του αθλητής του χόκεϊ επί πάγου στη Βρετανία όταν, κατά τη διάρκεια αγώνα, δέχθηκε χτύπημα με παγοπέδιλο στον λαιμό. Ο τραυματισμός του 29χρονου Άνταμ Τζονσον ήταν τόσο τρομακτικός που, διεκόπη ο αγώνας μεταξύ Nottingham Panthers και Sheffield Steelers ενώ το κοινό που βρέθηκε στις κερκίδες του Utilita Arena Sheffield έκλαιγε με λυγμούς.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το φρικιαστικό περιστατικό, το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη όταν παίκτης των Sheffield Steelers προσπάθησε να αντιμετωπίσει συμπαίκτη του Τζόνσον.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο 29χρονος δέχθηκε στον λαιμό χτύπημα από παγοπέδιλο και, στη συνέχεια, κατέρρευσε. Η αιμορραγία του ήταν έντονη, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να σηκωθεί και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη MailOnline, μετά τον τραυματισμό του, ο Τζόνσον προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο κατέρρευσε προκαλώντας σκηνές πανικού στο γήπεδο.

«Έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα»

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και παρέλαβε τον αθλητή, ενώ οι θεατές άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν. Μέσα από τα social media η μητέρα του 29χρονου, Κάρι, μοιράστηκε τον πόνο της, σημειώνοντας πως, «έχασα τη μισή μου καρδιά σήμερα».

 

ειδήσεις τώραχόκεϊθάνατοςΒρετανία