City of Manchester! Η ομαδάρα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυσε τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ
NewsroomΣτην πόλη του Μάντσεστερ το αφεντικό πια είναι η Σίτι. Οι Πολίτες έκαναν... πάρτι στο Ολντ Τράφορντ και επικράτησαν με 3-0 της Γιουνάιτεντ στο 191ο ντέρμπι του Μάντσεστερ.
Η καταπληκτική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε δύσκολα στην ούτως ή άλλως προβληματική Γιουνάιτεντ που δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο απέναντι στον τρομερό Χάαλαντ και την παρέα του. Η Σίτι έπιασε την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση (24 βαθμούς) και μείωσε στους δύο από την προρευόμενη στην Premier League, Τότεναμ. Αντιθέτως, η Γιουνάιτεντ έμεινε στο -11 απ' την κορυφή και στο -8 απ' τις θέσεις του Champions League.
Ο Ερλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δις στο 26' (πέναλτι) και στο 49', ενώ έβγαλε και την ασίστ στο 80' για τον Φόντεν που διαμόρφωσε το 0-3. Αν μάλιστα ο Ονάνα δεν έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις τότε η Σίτι θα είχε φύγει απ' το Ολντ Τράφορντ με ένα μεγαλύτερο σκορ.
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της