Αθλητισμός|29.10.2023 20:32

Πέρασε απ' την Τρίπολη με νίκη η Λαμία που ονειρεύεται ήδη πλέι οφ!

Newsroom

Η εντυπωσιακή πορεία της Λαμίας συνεχίζεται στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League. Με γκολ του Τσιλούλη στο 89ο λεπτό η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου άλωσε την έδρα του Αστέρα Τρίπολης επικρατώντας 1-0 και έφτασε τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο φινάλε, αφού προηγουμένως και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 88' ο Τόσιτς έκανε εξαιρετική προσπάθεια, έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζαγκόεφ και σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Τσιλούλης έγραψε το 0-1.

Στο 90΄+3 ο Αστέρας έχασε σπάνια ευκαιρία για να σώσει τον βαθμό, όταν ο Κοσέλεφ δεν έδιωξε καλά, ο Ζουγλής σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε πέσιμο του Μουνάφο από μαρκάρισμα του Τσιλούλη, αλλά ο Τζήλος έδωσε συνέχεια στο ματς.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρθία (46΄ Καρμόνα), Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκρόζντανιτς (46΄ Σουρλής, 80΄ λ.τ. Αλάγκμπε), Μουνάφο, Κρέσπι (68΄ Μάντζης), Μπαρτόλο, Καλτσάς (86΄ Ζουγλής), Μιριτέλο.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (60΄ Τσιλούλης), Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ (72΄ Ακούνια), Καρλίτος (73΄ Τόσιτς), Αμαράλ.

Αστέρας ΤρίποληςΛαμία ΠΑΕSuperLeagueειδήσεις τώρα