Αθλητισμός|29.10.2023 23:10

Οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Λυών: Τραυματίστηκε ο προπονητής και αναβλήθηκε το ντέρμπι - Σοκάρει το βίντεο

Newsroom

Σε αναβολή οδηγήθηκε το γαλλικό ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λυών στο «Βελοντρόμ», καθώς οι οπαδοί των Μαρσεγέζων επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των Λιονέ στο γήπεδο.

Από την επίθεση τραυματίστηκε στο πρόσωπο από σπασμένα γυαλιά ο Ιταλός προπονητής της ομάδας Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος αποκόμισε ένα κόψιμο τριών εκατοστών πάνω από το αριστερό μάτι και δυσκολευόταν να δει.

Μικροτραυματισμούς αποκόμισαν τόσο ο βοηθός του Ραφαέλε Λόνγκο, όσο και αρκετοί παίκτες.

Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης στο πούλμαν

Τον γύρο του διαδικτύου έχει γίνει στα Social Media το video από τη στιγμή της επίθεσης των Μασσαλών.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Γκρόσο ήταν αποσβολωμένος από όσα συνέβησαν και δεν ήταν σε θέση να κοουτσάρει την ομάδα του. «Κάναμε μία έκτακτη σύσκεψη και μοιραστήκαμε απόψεις έπειτα από την εξέταση των τραυματισμών του επιτελείου της Λιόν. Η Λιόν δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με την απόφαση της Λιόν και το πρωτόκολλο της λίγκα που αφορά το ζήτημα, η απόφαση ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν θα διεξαχθεί, η απόφαση έχει ληφθεί. Τα υπόλοιπα θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές», δήλωσε ο διαιτητής του αγώνα, Φρανσουά Λετεξιέ.

ΜαρσέιγΛυώνΓαλλίαπούλμανειδήσεις τώραεπεισόδια