Αθλητισμός|05.11.2018 19:03

ΠΑΟ: Πληρώθηκε και η τελευταία δόση προς τον Ράσμους Τελάντερ

Κώστας Γουλής

Οι «πράσινοι» κατέβαλλαν την περασμένη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και την τελευταία δόση του διακανονισμού με τον Δανό αμυντικό (30.000€) κι έτσι «καθάρισε» οριστικά η οφειλή που «έτρεχε» εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο, οδηγώντας τις δύο πλευρές στα άκρα και στα αθλητικά δικαστήρια (του είχαν επιδικαστεί 461.000€).

Το όνομα του Τελάντερ σβήστηκε πλέον απ’ τους δεκάδες πιστωτές της «πράσινης» ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχουν ακόμη πάμπολλες υποθέσεις που «τρέχουν» και στις οποίες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να πετύχουν διακανονισμούς, αντίστοιχους με αυτούς που έκαναν προ δεκαημέρου με τον Σέρχιο Σάντσεθ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (5 Νοεμβρίου) ήταν προγραμματισμένες στην Α’ Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, οι εκδικάσεις των προσφυγών των Νούνο Ρέις και Λαουτάρο Ρινάλντι, που είχαν πάρει ήδη από τρεις αναβολές τις προηγούμενες εβδομάδες. Κατόπιν επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, με τον (κοινό) δικηγόρο των δύο πλευρών, οι «πράσινοι» πήραν νέες αναβολές για τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Νωρίτερα βεβαίως κατέβαλαν 20.000€ απ’ το ποσό που είχε μείνει απλήρωτο (130.000€) προς τον Ρέις και πλέον οι δύο πλευρές πλησιάζουν σε συμφωνία υπογραφής διακανονισμού για το υπόλοιπο ποσό (110.000€).

Σε ότι αφορά τον Ρινάλντι, το υπόλοιπο της οφειλής είναι 720.000€ (είχε πληρωθεί προ μηνός 100.000€). Ο Αργεντινός περιμένει να λάβει ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το μεγαλύτερο ποσό απ’ την επόμενη δόση των 100.000€, προκειμένου στη συνέχεια να μπει σε διαδικασία συμβιβασμού/διακανονισμού. Το γεγονός πάντως, πως ο «Ρίνα» συμφώνησε σε νέα αναβολή της εκδίκασης, εκλαμβάνεται ως ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος, προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση και στη δική του υπόθεση.

Παναθηναϊκός