Αθλητισμός|05.11.2018 22:59

Η συγκλονιστική εικόνα του Λευτέρη Πετρούνια μετά το χειρουργείο (pic)

Newsroom

Το απόγευμα της Δευτέρας και λίγες ώρες μετά την επέμβασή του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται θέλοντας να ευχαριστήσει του πάντες για την υποστήριξή τους.

Στο μήνυμά του ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες κατέκτησε για τρίτη φορά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, αναφέρθηκε στα μηνύματα στήριξης που έχει λάβει και ευχαρίστησε τον γιατρό του, Οδυσσέα Παξινό, τον Dr Lafosse, που έκαναν την επέμβαση καθώς και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που είναι στο πλευρό του.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Όλα πήγαν καλά!!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε περίπου τρεις μήνες ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνησή μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθησή μου και για την ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε...».

Λευτέρης Πετρούνιας