Αθλητισμός|03.11.2023 21:30

Νέα σπουδαία εμφάνιση Τσιτσιπά και πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισιού

Newsroom

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζονται στο Παρίσι καθώς νίκησε σε straight sets τον Καρέν Χατσάνοφ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά για δεύτερη σερί χρονιά!

Φαίνεται ότι το καλύτερο το κράτησε για το φινάλε της σεζόν ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος μετά από μια ακόμα σούπερ εμφάνιση επικράτησε του 27χρονου Ρώσου (Νο.15) με 6-3, 6-4 σε μόνο 80 λεπτά και πέτυχε την 300ή νίκη στην καριέρα του (300-140)!

Θα παίξει στον τρίτο σερί ημιτελικό του (μετά από Αμβέρσα και Βιέννη) και θα βρει εκεί αύριο (4/11, 15.00) έναν άλλο παίκτη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση: τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (No.17), κόντρα στον οποίο έχει έξι νίκες σε επτά αγώνες. Το βέβαιο είναι ότι θα θαυμάσουμε δύο υπέροχα backhand με το ένα χέρι!

Mέχρι την Τετάρτη δεν είχε πετύχει νίκη επί παίκτη του Top 20 για σχεδόν τρεις μήνες και τώρα έχει σημειώσει τρεις μαζεμένες (Αλιασίμ, Ζβέρεφ, Χατσάνοφ) χωρίς να έχει χάσει σετ, δείχνοντας έτοιμος για... κάτι καλό στο φινάλε της σεζόν καθώς ετοιμάζεται και για το ATP Finals στο Τορίνο...

ΤένιςParis Mastersειδήσεις τώραΣτέφανος Τσιτσιπάς