Αθλητισμός|04.11.2023 21:23

Bundesliga: Χατ-τρικ ο Χάρι Κέιν και 4άρα της Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ!

Newsroom

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός απ' την Σααρμπρίκεν μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο Γερμανίας, αφύπνισε την Μπάγερν Μονάχου που ήταν καταιγιστική στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Με ηγέτη και εκτελεστή τον ασταμάτητο Χάρι Κέιν που πέτυχε χατ-τρικ οι Βαυαροί διέλυσαν τους Βεστφαλούς με 4-0 εκτός έδρας.

Το σκορ άνοιξε ο Ουπαμεκανό στο 4' και ακολούθησε το ξέσπασμα του Κέιν, ο οποίος με γκολ στο 9', στο 72' και στο 93' έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ντέρμπι, φέρνοντας παράλληλα την Μπάγερν στο -2 απ' την προπορευόμενη Λεβερκούζεν, που συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Χοφενχάιμ με 3-2.

Από την άλλη πλευρά, την όγδοη ήττα της γνώρισε η Ουνιόν, που έχασε στο Βερολίνο από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με το «καθαρό» 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, που ανέβηκε στην 7η θέση. Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Μάιντζ που επικράτησε με 2-0 της Λειψίας και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση ενώ ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Κολωνίας με την Άουγκσμπουργκ.

Σε ό,τι αφορά στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Φράιμπουργκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Γκλάντμπαχ. Μάλιστα η Φράιμπουργκ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με πέναλτι του Γκρίφο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ειδήσεις τώραΜπάγερν ΜονάχουΜπορούσια ΝτόρτμουντBundesliga