Αθλητισμός|05.11.2023 23:25

Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στη Λίβερπουλ μετά την περιπέτεια της απαγωγής και έσωσε τους Κόκκινους από την ήττα απέναντι στην πεισματάρα Λούτον

Newsroom

Η Λούτον άγγιξε το... θαύμα αλλά ο Λουίς Ντίας κράτησε όρθια τη Λίβερπουλ στο γραφικό Κένιλγουορθ Ρόουντ γράφοντας το τελικό 1-1 στο 90΄+5!

Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα των Κόκκινων μετά την περιπέτεια που βιώνει η οικογένειά του με την απαγωγή των γονιών του (απελευθερώθηκε η μητέρα του, αλλά ο πατέρας του παραμένει σε ομηρία απ' τους απαγωγείς), ο Κολομβιανός επιθετικός έμελλε να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Πέρασε ως αλλαγή στο 84΄ κι ενώ η Λούτον είχε πάρει το προβάδισμα με τον Ολλανδό Τσονγκ στο 80΄, ο Ντίας στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων «έσωσε την παρτίδα» για τους φιλοξενούμενους αφιερώνοντας μάλιστα το γκολ στον πατέρα του.

Η Λίβερπουλ, στην ενδεκάδα της οποίας μπήκε αλλαγή και ο Κώστας Τσιμίκας στο 67ο λεπτό, προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες, αλλά έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Απ' την άλλη πλευρά η Λούτον έδειξε ότι θα δώσει και την... ψυχή της για να παραμείνει στην Premier League.

ειδήσεις τώραPremier LeagueΛούτονΛίβερπουλ