Αθλητισμός|24.06.2019 20:34
Οι ευχές του Γιώργου Σαββίδη για την 25η Μαρτίου με φωτογραφία έκπληξη!
NewsroomΟ Γιώργης Σαββίδης έφερε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, στην οποία, ντυμένος τσολιάς, συμμετέχει στον εορτασμό της Ελληνικής επανάστασης του 1821.
Στη περιγραφή της φωτογραφίας αναφέρει πως αυτή έχει τραβηχτεί στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, με τον ίδιο να είναι έξι χρόνων, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ανήμερα της 25ης Μαρτίου φοράμε περήφανα τη στολή του τσολιά. Χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω ο Πόντος».
Διαβάστε ακόμη
- Μάθιου Πέρι: Η ζωή πίσω από τον Τσάντλερ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix
- Σύγκρουση πλοίων στο Μαρμαρά: T-bone και αιφνίδια βύθιση - Τι εξετάζουν οι Αρχές, αναζητούν ακόμη τους 10 ναυτικούς
- Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - «Προσπαθούσα να σπάσω τον πάγο με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε ο 43χρονος
- Σε τρεις δόσεις τα μέτρα της ΔΕΘ 2026 - Τι μπαίνει στο πακέτο της Θεσσαλονίκης