Αθλητισμός|25.03.2019 17:38

Νικ Κύργιος: Εκανε το Μαϊάμι... ροντέο όταν μάλωσε με θεατή την ώρα του αγώνα (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Ο Νικ Κύργιος «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά την ώρα του αγώνα με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο ελληνοαυστραλός που δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του παράτησε το παιχνίδι του και τα... έβαλε με έναν θεατή που κάθονταν στην πρώτη σειρά στο πέταλο που βρίσκονταν από πίσω του.

«Μπήκες τζάμπα εδώ κύριε; Γιατί με βλέπεις Κυριακή βράδυ; Δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο Κυριακή βράδυ. Δεν έχεις οικογένεια και έρχεσαι εδώ να με δεις;» φώναζε ο Κύργιος στον θεατή ξεσηκώνοντας όλο το στάδιο. 

Του πέταξε μπαλάκι!

Μάλιστα ο Κύργιος του πέταξε στον θεατή και ένα μπαλάκι... δώρο. Οι μισοί αποδοκίμαζαν τον Κύργιο και άλλοι μισοί των επευφημούσαν αναγνωρίζοντας πως ο Κύργιος είχε δίκιο για το ξέσπασμα του. Μπορεί πολλές φορές ο ελληνοαυστραλός να δείχνει ασέβεια στους θεσμούς και στα καθιερωμένα πρότυπα - όπως η δήλωση που έκανε πρόσφατα για τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς λέγοντας πως δεν κάνουν τίποτα εξαιρετικά καλά -  αλλά πολλοί είναι αυτοί που αναγνωρίζουν το τεράστιο ταλέντο του.

 

Απομακρύνθηκε ο θεατής, νίκησε ο Κύργιος

Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν φαίνεται να έχει και πολύ άδικο καθώς μετά το τέλος του επεισοδίου απομακρύνθηκε και ο θεατής από την θέση του. Τελικά ο ελληνοαυστραλός άκουσε επιτέλους τον διαιτητή που για ώρα τον καλούσε από τα μεγάφωνα του σταδίου να επιστρέψει στον αγώνα του.

Το επεισόδιο φαίνεται πως «έφτιαξε» τον Κύργιο και τελικά πήρε τη νίκη επί του Λάγιοβιτς με 6-3, 6-1. Ετσι, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Μαϊάμι όπεν 2019 και θα μονομαχήσει με τον Μπόρνα Τσόριτς.

ΤένιςΝικ ΚύργιοςΣπορΜαιάμι