Εθνική ομάδα: Με Κωνσταντέλια και Βαγιαννίδη οι κλήσεις του Πογέτ για Νέα Ζηλανδία και Γαλλία
NewsroomΟ Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τους 32 ποδοσφαιριστές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα παιχνίδια του Νοεμβρίου κόντρα σε Γαλλία και Νέα Ζηλανδία. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που διανύει μια φοβερή περίοδο βρίσκεται στις κλήσεις του Ουρουγουανού κόουτς, ο οποίος κάλεσε και τον Γιώργο Βαγιαννίδη για το δεξί άκρο της άμυνας.
Μεταξύ των νέων προσώπων βρίσκονται και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γούτας, ενώ επέστρεψε και ο Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό.
Αναλυτικά οι κλήσεις του Πογέτ για τα παιχνίδια με Γαλλία και Νέα Ζηλανδία: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης.
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»