Αθλητισμός|25.03.2019 22:21

Πετρούνιας - Μιλλούση: «Ψάχναμε μήπως βρούμε λίγα ευρώ για σουβλάκια»

Newsroom

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αποτελούν ένα απ’ τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ζευγάρια του ελληνικού αθλητισμού. Ο «άρχοντας των κρίκων» και χρυσός Ολυμπιονίκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του από τα παιδικά χρόνια μέχρι και τη συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια της γυμναστικής αλλά και τις δυσκολίες που πέρασαν μαζί.

Ο 29χρονος υπερπρωταθλητής δήλωσε στο «Κ» της Καθημερινής: «Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014 είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια».

Και πρόσθεσε μιλώντας για τον στενό κύκλο ανθρώπων που τον περιβάλλουν: «Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου από την Progame, πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Ολοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα».

Επίσης, αναφερθείς στην οικογένεια και στους φίλους του είπε: «Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: "Τι καταλάβατε από όσα είδατε;". Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή».

Βασιλική ΜιλλούσηΛευτέρης Πετρούνιας