Αθλητισμός|14.11.2023 18:23

Η συγκινητική στιγμή της επανένωσης του Λουίς Ντίας με τον πατέρα του, ο οποίος είχε απαχθεί από αντάρτες στην Κολομβία

Newsroom

Ο Λουίς Ντίας επέστρεψε στην Κολομβία για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και συναντήθηκε με τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή του απ' τους αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN). Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συναισθηματικά φορτισμένες όπως φαίνεται κι απ' το βίντεο και τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ συναντήθηκε στη Μπαρανκίγια με τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας, ο οποίος είχε απαχθεί για 12 ημέρες και βρισκόταν σε μια μυστική τοποθεσία στη ζούγκλα! Στις εικόνες που δημοσίευσε η FCF, ο Ντίας αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση την περασμένη Πέμπτη.

«Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσοοοο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!» ανέφερε το μήνυμα της Ομοσπονδίας.

Στις φωτογραφίες ο 26χρονος ποδοσφαιριστής χαιρετά συγκινημένος τον πατέρα του, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν τον είδε. Ομοίως, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Σιλένις Μαρουλάντα, η οποία επίσης είχε απαχθεί για μερικά 24ωρα, ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο και ο πρόεδρος της FCF, Ραμόν Χεσουρούμ.

Ο πατέρας του παίκτη της Λίβερπουλ παραδόθηκε απ' τους απαγωγείς σε μια ομάδα από μέλη ανθρωπικής αποστολής του ΟΗΕ και της Καθολικής Εκκλησίας στους πρόποδες της οροσειράς Περίχα, κοντά στο Μπαράνκας στη Λα Γκουαχίρα, όπου απήχθη στο 28 Οκτωβρίου.

ειδήσεις τώρααπαγωγήΚολομβία