Αθλητισμός|26.03.2019 21:44

Αρης: Δίνει 1,5 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας για Ματέο Γκαρσία!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Κόντρα σε όλα τα δεδομένα, ακόμη και στις πιο ευοίωνες προβλέψεις, ο Αρης δείχνει αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να παραμείνει ισχυρός και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ Αρης κατέθεσε πρόταση στην Λας Πάλμας για να αγοράσει στο τέλος της σεζόν τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός κάνει πράματα και θάματα με 8 γκολ και μια εξαιρετική κατά διαστήματα χρονιά, στην πρώτη του σεζόν μακριά από την Ισπανία, ωστόσο θεωρούνταν αδύνατο, για τα οικονομικά δεδομένα του Αρη, να κυνηγήσει την παραμονή του Ματέο. 

Ωστόσο κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση του, καθώς η ισπανική ομάδα ήδη μιλάει και με άλλες ομάδες για την παραχώρηση του Αργεντινού. Η ρήτρα στο συμβόλαιό του αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Αρης κάνει το πρώτο βήμα με ουσιαστική πρόταση, για να κρατήσει τον Γκαρσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και για τα επόμενα χρόνια. Αλλωστε ο μικρόσωμος εξτρέμ, έχει βρει τον εαυτό του, κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά κι έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

SuperLeagueΑρηςποδόσφαιρο