Αθλητισμός|25.11.2023 09:14

Πρωτάθλημα Βραζιλίας: Νέα γκέλα για την Μποταφόγκο που χάνει τον τίτλο μέσα απ' τα χέρια της - Πλησίασε στην κορυφή η Φλαμένγκο

Newsroom

Η αγωνιστική κρίση συνεχίζεται στην Μποτοφάγκο που χάνει το πρωτάθλημα μέσα απ' τα χέρια της. Μολονότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας φάνηκε πως θα έκανε περιπάτο, τον τελεύταιο μήνα διανύει μια κάκιστη περίοδο με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει το σημαντικό προβάδισμα που είχε στη βαθμολογία αλλά και να πέσει απ' την κορυφή.

Στην πιο κρίσιμη φάση της βραζιλιάνικης λίγκας, που μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN, η Μποταφόγκο πάει από γκέλα σε γκέλα καθώς έμεινε μακριά απ' τη νίκη για έβδομη σερί αγωνιστική! Αυτή τη φορά έμεινε στην ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Φορταλέζα και πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω απ' την προπορευόμενη Παλμέιρας με τον ίδιο αριθμό αγώνων κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Φλαμένγκο επικράτησε 1-0 της Μπραγκαντίνο και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή καθώς μείωσε στον πόντο από την Μποταφόγκο και βρίσκεται στο -2 απ' την Παλμέιρας.

Η συναρπαστική μάχη για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN. Έξι ομάδες διεκδικούν τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν απ' το τέλος της σεζόν.

Βαθμολογία

  1. Παλμέιρας 62
  2. Μποταφόγκο 61
  3. Φλαμένγκο 60
  4. Γκρέμιο 59
  5. Μπραγκαντίνο 59
  6. Ατλέτικο Μινέιρο 57

Φορταλέζα - Μποταφόγκο 2-2

Φλαμένγκο - Μπραγκαντίνο 1-0

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα Βραζιλίας