Αθλητισμός|27.03.2019 00:33

Αναστασιάδης: «Μπράβο στα παιδιά αλλά αδικούν τους εαυτούς τους»

Newsroom

Ικανοποιημένος από την αντίδραση και τον χαρακτήρα που έδειξαν οι διεθνείς στην ισοπαλία (2-2) με τη Βοσνία αλλά και απογοητευμένος από το κάκιστο πρώτο εικοσάλεπτο εμφανίστηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες δείχνουν φοβισμένοι και πρόσθεσε ότι αδικούν τους εαυτούς τους.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος από αυτό που έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να τα αλλάξουμε όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί» δήλωσε ο κόουτς μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Από το 20’ και μετά άρχισε να παίρνει μπροστά η ομάδα και τους είπα και στο ημίχρονο όχι μόνο ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αν κι εγώ πιστεύω ότι τα εκτός έδρας είναι πιο εύκολα από τα εντός» είπε και πρόσθεσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους είπα ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Μετά τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα όλοι θα πανηγυρίζουν αλλά εγώ δεν είμαι αυτή της άποψης. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Επρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».

Αναφορικά για την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα με φανατισμένο κοινό. Θέλουμε δίπλα μας τους φίλους της Εθνικής».

ποδόσφαιροπροκριματικά Euroεθνική ΕλλάδαςΕθνική ομάδαΑγγελος Αναστασιάδης