Αθλητισμός|26.11.2023 18:10

Super League: Λαμπερός Αστέρας στην έδρα της Κηφισιάς με MVP τον Μάντζη

Newsroom

Ο Αστέρας έλαμψε στο γήπεδο της Καισαριανής και... έκαψε την Κηφισιά. Η ομάδα της Τρίπολης έχοντας για πολυτιμότερο παίκτη τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος πέτυχε γκολ και είχε μια ασίστ, έφτασε σε μια άνετη και επιβλητική νίκη με 3-1 επί του συλλόγου των βορείων προαστίων που συμπλήρωσε εννέα ματς χωρίς νίκη!

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μάντζη στο 13΄ και από δική του ασίστ στο 34' ο Κρεσπί «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 73΄ ο Τζουκάνοβιτς έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 88΄ με τον Μπιφουμά. Ο Αστέρας πιστοποίησε ότι εκτός έδρας είναι εξαιρετικός καθώς από τις τέσσερις συνολικά νίκες που έχει μετά από 12 αγωνιστικές οι τρεις είναι μακριά από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Στα τέσσερα, δε, τελευταία εκτός έδρας ματς διατηρεί το αήττητο με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Αστέρα που άνοιξε το σκορ μόλις στο 13' με τον Μάντζη. Ο Γκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστέρα και φορ του Αστέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 34' η ομάδα της Τρίπολης έφτασε στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ με τον Μάντζη να αναλαμβάνει ρόλο δημιουργού καθώς άνοιξε καταπληκτικά για τον Κρεσπί, ο οποίος εκτέλεσε άψογα για το 0-2.

Η Κηφισιά θα μπορούσε να έχει μειώσει το σκορ στο 39' αλλά η κεφαλιά του Μποτία κατέληξε στο δοκάρι και στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 73' ο Αστέρας σκόραρε για τρίτη φορά με τον Γκος να εκτελεί και πάλι φάουλ και τον Ζουκάνοβιτς να πλασάρει για το 0-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 88' με τον Μπιφουμά, ο οποίο διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 1-3.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (84΄ Παρράς), Λάντρ, Μποτία (71΄ Ίλιεφ), Μασούρας, Βαφέας, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Πρίτσας (84΄ Μπιφουμά), Αντερέγκεν (71΄ Ματέους Σάντος), Τετέι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρσία (88΄ Άλβαρες), Τζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Αλάγκμπε, Γκος (78΄ Σουρλής), Καλτσάς (Σίτο), Μουνάφο (87΄ Ντιαρά), Κρεσπί (78΄ Ζουγκλής), Μάντζης.

SuperLeagueΚηφισιάΑστέρας Τρίποληςειδήσεις τώρα