Αθλητισμός|29.11.2023 09:15

«Καυτό» δίδυμο Αντετοκούνμπο - Λίλαρντ οδήγησε τους Μπακς σε νίκη στο Μαϊάμι - Εξαιρετικός ο Βεζένκοφ με Γουόριορς

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ αρχίζουν και... ρολάρουν μαζί δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα. Το έδειξαν στο ντέρμπι με τους Μαΐαμι Χιτ όπου επικράτησαν εκτός έδρας με 131-124. Οι σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν «καυτοί» καθώς ο Αντετοκούνμπο πέτυχε 33 πόντους και ο Λίλαρντ 31 οδηγώντας τα Ελάφια στην πρόκριση στην επόμενη φάση του in season tournament του NBA.

O Greek Freak σε 40' συμμετοχής ήταν καθοριστικός, πέτυχε για ακόμα μια φορά double - double με 33 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ είχε ως συμπαραστάτη τον Λίλαρντ με 31 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και εννέα ασιστ. Καθοριστικοί πάντως ήταν και ο Μίντλετον (17π), ο οποίος έδωσε προβάδισμα με 120-118 σε κρίσιμο σημείο, αλλά και ο Μπίζλι με 16 πόντους. Από την άλλη πλευρά, οι Αντεμπάγιο (31π), Λάουρι (21π) και Ρίτσαρντσον (20π), πάλεψαν για το Μαϊάμι όμως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μπακς.

H τάπα του Βεζένκοφ στον Κάρι

Στο Σακραμέντο ο Σάσα Βεζένκοφ είχε πολύ καλή παρουσία στη σπουδαία νίκη των Κινγκς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 124-123. Με πέντε πόντους του Μονκ στα τελευταία δευτερόλεπτα, οι Κινγκς ολοκλήρωσαν μια επική ανατροπή και επικράτησαν 124-123 των Ουόριορς. Με ένα τρίποντο κι ένα καλάθι ο Μονκ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σακραμέντο, ενώ ο Στεφ Κάρι αστόχησε στην τελευταία του προσπάθεια για τρεις.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε πολύ καλή παρουσία, με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 τάπες. Ο Φοξ έκανε μεγάλο παιχνίδι με 29 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο καθοριστικός Μονκ σημείωσε 21 πόντους. Από την πλευρά των Πολεμιστών, ο Κάρι είχε 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και έξι ασίστ, αλλά 4/12 τρίποντα, αστοχώντας και στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Σακραμέντο ΚινγκςΜιλγουόκι Μπακςειδήσεις τώραΣάσα ΒεζένκοφΓιάννης ΑντετοκούνμποΜαϊάμι Χιτ