Αθλητισμός|29.11.2023 10:04

Champions League: Σάλος με το πέναλτι της Παρί στο 98' - Δείτε την αμφιλεγόμενη φάση και όλα τα γκολ της 5ης αγωνιστικής

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί απ' το αμφιλεγόμενο πέναλτι που έδωσε ο Πολωνός διαιτητής Σίμον Μαρτσνίνιακ υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο 98ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για το Champions League

Τα βρετανικά ταμπλόιντ φωνάζουν για «ληστεία» και κατηγορούν την UEFA για εξώφθαλμη βοήθεια στη γαλλική ομάδα καθώς με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαπέ, οι Παριζιάνοι έγιναν το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Σε αντίθετη περίπτωση όμως, η Νιούκαστλ θα έφευγε με τη νίκη απ' το Παρκ ντε Πρενς και θα είχε τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο στους 16.

Φωνάζουν για κλοπή οι Άγγλοι

Ο αγγλικός Τύπος «βράζει» για την αδικία όπως φανερώνει και το... ψύχραιμο οπισθόφυλλο της εφημερίδας «Daily Star». Παραφράζει το γνωστό «Vive La France» σε «Τhieve La France» με το «Thieve», φυσικά, να παραπέμπει σε κλοπή!

Έξαλλος ο Άλαν Σίρερ

Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη φάση που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έκανε μια προσπάθεια να φέρει την μπάλα στην περιοχή της Νιούκαστλ, αυτή κόντραρε πρώτα στο στήθος και μετά στο χέρι του Τίνο Λιβραμέντο. Ο Πολωνός διαιτητής, ο οποίος θεωρείται και απ' τους κορυφαίους στην Ευρώπη, σε πρώτο χρόνο δεν έδωσε πέναλτι αλλά ειδοποιήθηκε απ' το VAR. Κι αφού είδε τη φάση σε video καταλόγισε το πέναλτι.

«Κάνε μου τη γαμ... χάρη, Τι σκ.. απόφαση ήταν αυτή» έγραψε οργισμένος στο Twitter ο θρύλος της Αγγλίας και της Νιούκαστλ Άλαν Σίρερ, ο οποίος πλέον εκτελεί χρέη τηλεσχολιαστή. «Φοβερή εκτός έδρας εμφάνιση από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν θα έπρεπε να χαλάσει από μία αηδιαστική απόφαση. Συγχαρητήρια Νιούκαστλ» σχολίασε, ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός.

Δείτε την επίμαχη φάση

Όλα τα γκολ της αγωνιστικής

Δείτε όλα τα γκολ από την πρώτη μέρα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

ειδήσεις τώραΝιούκαστλChampions LeagueΠαρί Σεν Ζερμέν