Αθλητισμός|30.11.2023 06:45

18ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης: Πότε «έρχεται» η γιορτή του υγρού αθλητισμού

Έλβη Μιχαηλίδου

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης για 18η συνεχή χρονιά διοργανώνει τον Χειμερινό Διάπλου της Βουλιαγμένης, μια γιορτή, που ενώνει τους ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του υγρού στοιχείου με τους αθλητές της κολύμβησης.

Στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης, θα υπάρχουν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων για όσους έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, είτε θέλουν να αγωνιστούν με wetsuit είτε χωρίς.

Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα διασφαλίζεται από την έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, και η εκκίνηση θα γίνει εντός νερού. Φέτος για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 8-13, για να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές διαδρομές των 50 & 100μ. στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών.Όλα τα έσοδα από τον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου του Ν.Ο.Β., προάγοντας τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης μιλάει στο ethnos.gr για τη φετινή διοργάνωση.

κολύμβησηειδήσεις τώρααγώναςΒουλιαγμένη