BCL: Ο ΠΑΟΚ λύγισε την Μπενφίκα και ελπίζει σε πρόκριση στους 16
NewsroomΜε καθοριστικούς και κορυφαίους τους Μπελιάουσκας και Σμιθ ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύτιμη νίκη με 76-74 επί της Μπενφίκα, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Ο Δικέφαλος έχει πλέον ρεκόρ 3-1 και θα παλέψει για την πρωτιά του ομίλου και την απευθείας συμμετοχή του στους «16» του BCL.
Στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης και σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αυτό που μένει στο τέλος είναι η νίκη. Ο ΠΑΟΚ την πέτυχε, έφτασε στο 3-1 παραμένοντας πρώτος στον όμιλό του και στις 13 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για ακόμα ένα κρίσιμο ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.
Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 20 πόντους και 4/7 τρίποντα, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είχε 15 πόντους και οι Κένταλ Σμιθ, Άντριου Χάρισον σημείωσαν από 13 πόντους. Για την Μπενφίκα ξεχώρισε επιθετικά ο Άαρον Μπρούσαρντ με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.
ΠΑΟΚ: Σμιθ 13 (1), Γκίλμορ 9 (1), Χάρισον 13 (1), Τσιακμάς, Σχίζας, Τσαϊρέλης 15, Φρίντρικσον 3, Μαργαρίτης, Αλστον 3, Μπελιάουσκας 20 (4)
Μπενφίκα: Μπρουσάρντ 20 (4), Ζ. Σίλβα 8 (1), Μπαρμπόσα, Ντρέσελ 10 (2), Μπεν Ρομντάν 2, Γκαμέιρο, Γκόμες 11 (3), Ντάγκλας 12 (2), Κάρτερ 9, Ρελβάο, Αλμέιδα 2.
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα