Αθλητισμός|27.03.2019 13:06

Ολυμπιακός: Ο Ουέμπερ τον ήξερε από το... ΝΒΑ2κ! (vid)

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Για τις εικόνες που είχε από τον Ολυμπιακό από... ηλεκτρονικό παιχνίδι, αλλά κυρίως για τους λόγους ώθησης της καριέρας του που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση να παίξει στην Ευρώπη, μίλησε ο Μπριάντε Ουέμπερ σε ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος στον λίγο καιρό που είναι στους «ερυθρόλευκους» έχει προσφέρει βοήθειες, είπε ότι «μίλησα με αρκετούς ναθρώπους και κυρίως με τη μητέρα μου και κατάλαβα πως αν θέλω κάτι διαφορετικό, πρέπει να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είχα δει τον Ολυμπιακό στο NBA 2k, λίγο πριν έρθω εδώ, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο NBA 2K και σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο και καλό για μένα να παίξω με αυτούς τους παίκτες. Μου αρέσει να νικάω.

Έχω νικήσει σε όλα τα επίπεδα που έχω αγωνιστεί είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει τα playoffs. Πέρσι, όταν ήμουν στις ΗΠΑ, είχα παρακολουθήσει την Euroleague. Γνωρίζω ότι θα με παρακολουθούν και αυτό είναι κάτι που θέλω. Θέλεις να παίζεις, όταν έχει σημασία και όχι όταν δεν σε παρακολουθεί κάποιος. Θες να αγωνίζεσαι, όταν τα φώτα είναι πάνω σου και λάμπουν».

Ολυμπιακόςμπάσκετ