Αθλητισμός|02.12.2023 20:20

Basket League: Mε τρομερό Αντετοκούνμπο ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο

Newsroom

Με 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και τρεις3 τάπες σε 22 λεπτά ο Κώστας Αντετοκούνμπο άρπαξε την ευκαιρία στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού με 77-53 επί της Καρδίτσας πετυχαίνοντας το 9-0 στη Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν είδε το πλάνο του να στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο Τούρκος τεχνικός έδωσε ανάσες στους παίκτες που έχουν τραβήξει το περισσότερο... κουπί και είδε τους Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο να είναι σε τρομερή κατάσταση ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague. O Ντίνοw Μήτογλου δεν αγωνίστηκε καθόλου, παίρνοντας σημαντικές ανάσες πριν από τη διπλή αγωνιστική. Μόλις 4:57 έπαιξε ο Μάριους Γκριγκόνις και 6:36 ο Τζέριαν Γκραντ. Εκτός 12άδας έμεινε ο Ματίας Λεσόρ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor στρέφει το βλέμμα του στη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Τρίτη (5/12, 19:30) στην Τουρκία την Αναντολού Εφές και την Πέμπτη (7/12, 21:15) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για το Τριφύλλι με κόσμο στη εφετινή σεζόν στην Basket League, με περίπου 5.000 κόσμο και πολλές οικογένειες να δίνουν το «παρών» στο γήπεδο.

Πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό Aktor ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 20 πόντους (7/8διπ.), 8 ριμπάουντ και 3 τάπες, με τον Λούκα Βιλντόζα να προσθέτει άλλους 15, με 8 ασίστ. Στους 10 ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Επιστροφή για τον Κάιλ Γκάι στο ελληνικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας όμως 5 πόντους με 0/4 τρίποντα. Από την πλευρά της Καρδίτσας, μοναδικοί διψήφιοι ήταν οι Ρομέλο Ουάιτ και Γιώργος Καμπερίδης με 10 πόντους.

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςBasket LeagueΚαρδίτσα