Αθλητισμός|02.12.2023 19:43

Super League: Σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα

Newsroom

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παναιτωλικός που πήρα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε της Κηφισιάς με 3-0 και ξεκόλλησε απ' την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα Καναρίνια ήταν ανώτερα και επικράτησαν χάρη στα γκολ των Ζοάο Πέντρο (45+1'), Φρεντερίκο Ντουάρτε (61') και Μπρούνο Ντουάρτε (78').

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο ουσιαστικός και είχε καλύτερες φάσεις στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και τελικά πήρε προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με εκτέλεση πέναλτι. Ο Χουάνπι πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λαντρ και ο Ζοάο Πέντρο ευστόχησε απ' την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0.

Στο β' ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με τον Παναιτωλικό να έχει τον έλεγχο και να σκοράρει δύο φορές. Στο 61' ο Τορεχόν έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και κέρδισε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-0, ενώ στο 78' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπρούνο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε προσωρινά ο Αναγνωστόπουλος, όμως ο Ντουάρτε πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (87' Στάγιτς), Λιάβας (87' Μαυρίας), Χουάνπι (83' Ξενιτίδης), Πέρες (58' Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Ζοάο Πέντρο (83' Ντίας), Φρ. Ντουάρτε.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (36' Αντούνες), Γκόμπελιτς (69' Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (57' Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46' Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69' Aντερέγκεν).

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΚηφισιάειδήσεις τώρα