Αθλητισμός|03.12.2023 18:00

Νεκρός από μαχαίρωμα οπαδός της Ναντ πριν από τον αγώνα με τη Νις

Newsroom

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οπαδός της Ναντ το βράδυ του Σαββάτου (2/12) λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Νις. Ο άτυχος φίλος των Καναρινιών σκοτώθηκε έπειτα από μαχαιριά κοντά στο Μποζουάρ.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο 31χρονος έφερε μαχαιριές στην πλάτη έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.

«Η Ναντ λυπάται βαθύτατα με την είδηση του θανάσιμου τραυματισμού ενός φιλάθλου της», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε και πρόσθεσε: «Σε συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο δικαστικής έρευνας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο 31χρονος κατέρρευσε, έχοντας τραυματιστεί στην πλάτη. Παρά την επέμβαση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ο οπαδός δεν κατάφερε να σωθεί».

Παράλληλα, η Εισαγγελία ανακοίνωσε ότι «έχει αρχίσει έρευνα για εκούσια ανθρωποκτονία. Πολλές καταθέσεις μαρτύρων βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας», ενώ η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Αμελί Ουντέα-Καστερά, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προσθέτοντας ότι: «Η έρευνα που άνοιξε ο εισαγγελέας πρέπει τώρα να διευκρινίσει τις ακριβείς συνθήκες των γεγονότων».

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ναντ έβαλε τέλος στο απίθανο σερί της Νις, επικρατώντας των Νικαιωτών με 1-0 στο Μποζουάρ για τη 14η αγωνιστική της Ligue 1.

δολοφονίαθάνατοςοπαδοίειδήσεις τώραLigue 1ΝιςχούλιγκανΝαντ