Αθλητισμός|07.12.2023 21:50

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σοβαρά επεισόδια και χημικά έξω από το Μελίνα Μερκούρη - Διεκόπη το παιχνίδι

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Διεκόπη το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ, καθώς λόγω σοβαρών επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου η αστυνομία έκανε χρήση χημικών με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική για τους παίκτες και τους φιλάθλους. Οι διαιτητές του αγώνα έστειλαν τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Το ματς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» βρισκόταν στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει το πρώτο με 25-19. Οι Πράσινοι προηγούνταν 17-10, όταν στις κερκίδες υπήρξε κινητοποίηση λόγω της οσμής των δακρυγόνων καθώς έξω απ' το κλειστό υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία.

Η ατμόσφαιρα δεν επέτρεψε στους παίκτες να συνεχίσουν το παιχνίδι, με τους διαιτητές να στέλνουν τις δύο ομάδες στ' αποδυτήρια μέχρι οι συνθήκες επιτρέψουν τη συνέχιση της αναμέτρησης.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως περίπου 150 άτομα βρέθηκαν έξω από το γήπεδο βόλεϊ του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν με μολότοφ και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός γύρω στα τριάντα έτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού φωτοβολίδα τον βρήκε στον μηρό. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή και έχει διασωληνωθεί.

χούλιγκανεπεισόδιαβόλεϊΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκόςΛιγκ Καπ βόλεϊΡέντη