Κροκόδειλος τέρας έσκασε... μύτη σε γήπεδο γκολφ και «καθάρισε» το ματς (vid)
Κώστας ΑσημακόπουλοςΕνας επιβλητικός αλιγάτορας περίπου πέντε μέτρων έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην κεντρική περιοχή μιας γνωστής εγκατάστασης γκολφ στην Τζιόρτζια των ΗΠΑ. Εκείνη την ώρα διεξάγονταν αγώνας μεταξύ παικτών δύο κλαμπ που εδρεύουν στην εγκατάσταση όταν ένας παίκτης αντιλήφθηκε εγκαίρως τον αλιγάτορα και φώναξε σε αντιπάλους και συμπαίκτες.
Οι περισσότεροι αποχώρησαν με τα ειδικά αμαξίδια αλλά ορισμένοι έμειναν για να καταγράψουν το πέρασμα του τεράστιου αλιγάτορα ο οποίος συνεχίζει ανενόχλητος την πορεία του πριν χαθεί στα νερά μια λιμνούλας που βρίσκονταν στην εγκατάσταση.
Το πέρασμα κροκοδείλων μέσα από εγκαταστάσεις γκολφ δεν συμβαίνει πρώτη φορά αλλά στη συγκεκριμένη εγκατάσταση υπήρχε πλέγμα ασφαλείας το οποίο όπως αποδείχτηκε το τεράστιο ερπετό κατάφερε να ξεπεράσει.
«Αιφνιδιαστήκαμε. Στο βίντεο δεν ακούγεται καλά ο ήχος αλλά το περπάτημα του ήταν βαρύ και θορυβώδες. Ενιωθες το έδαφος στα βήματα του. Μου θύμισε κάτι από τις ταινίες με τους δεινοσαύρους. Ηταν σουρεαλιστικό αυτό που ζήσαμε», είπε ο Εντ Βανς που τράβηξε το βίντεο και απαθανάτισε το πέρασμα του μεγάλου ερπετού.
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους