Αθλητισμός|08.12.2023 20:23
Η παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έκανε την πιο ξεχωριστή πασαρέλα
Έλβη ΜιχαηλίδουΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία, πραγματοποιήθηκε η 6η επίδειξη μόδας ατόμων με αναπηρία από το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ και την πρόεδρό του Σύλβια Αντωνάρου.
Σε αυτήν την ξεχωριστή πασαρέλα με τον τόσο έντονο συμβολισμό βρέθηκε και η Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου αλλά και Ολυμπιονίκες, όπως η Πηγή Δεβετζή και η Νέρι Νιαγκουάρα, που συνόδευσαν τα άτομα με αναπηρία στην πασαρέλα στέλνοντας τα πιο ηχηρά μηνύματα δύναμης και συμπερίληψης.
Ο Κυριάκος Φριλίγκος, ο πρώτος μπουζουξής με σύνδρομο Down άνοιξε την εκδήλωση και αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Αλίμου.
Διαβάστε ακόμη
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)